Læbeforstørrelser, hageforstørrelse & penisforstørrelse

Teknologien og udviklingen i dag kender tilsyneladende ingen grænser. Alt kan ændres og modificeres til perfektion og her tænker jeg ikke kun på vores bil, lejlighed eller andre ”døde” ting.  Nej, nu står kroppen også for skud. Vores stigende forfængelighed og omverdenens forvrængende ideal-billede har gjort vores generation til storforbrugere af kosmetiske modifikationer. Større er åbenbart bedre – plastikkirurgerne har i hvert fald kronede dage. Specielt indgreb som læbeforstørrelse, hageforstørrelse og penisforlængelse er nogle af de hyppigst foretagede operationer på landets klinikker. Men hvad er de forskellige indgreb og hvad

Læbeforstørrelse

Hvad er en læbeforstørrelse i grunden? En læbeforstørrelse kan være mere end blot det at få fylde i læberne. Det kan også være det indgreb der skal til hvis man ønsker en definere læbernes afgrænsning bedre eller helt ønsker at ændre læbernes form. I vores samfund er fyldige læber et tegn på ungdom og sensualitet og det sker med alderen at læberne ofte bliver tyndere og mindre: Dette kan give et udseende og indtryk af surhed som en læbeforstørrelse kan rette op på.

Hageforstørrelse

Hvad er en hageforstørrelse og hvilket formål tjener den?  Hagen har stor betydning for hele ansigtets profil og er man fra naturens side udstyret med et svagt kæbeparti, så er en hageforstørrelse måske en mulighed.  Hagen har også en stor betydning for opfattelsen af størrelsen på næsen. En hageforstørrelse kan således også hjælpe med at få næsen til at syne mindre.

Penisforstørrelse

Hvad er en penisforstørrelse? En penisforstørrelse er, som ordet så beskrivende siger, en forlængelse af penis.  Hvad enten det er længden eller tykkelsen på penis der er problemet, så kan en penisforstørrelse være det indgreb der skal til. Størrelsen på mandens penis har alle dage haft signifikant betydning for både selvværd og sexliv – netop derfor er denne type indgreb hyppigt foretaget, omend vi sjældent taler om det. Siden vi i 90’erne oplevede de første penisforstørrelser på landets klinikker, har antallet af indgreb været støt stigende og intet tyder på at det har toppet endnu.

Skriv et svar