Læs nogle tips fra din lokale låsesmed i Nordvest

1Man kender til følelsen af at man ikke føler sig helt sikker på sit hjem og specielt ikke hvis man bor i København Nordvest. Hvis man ikke føler sig sikker så er det en god idé at ringe til en låsesmed i Nordvest. Han kan blandt andet hjælpe dig med nogle gode råd som også vil blive beskrevet her i denne lille artikel.
Har man lige købt hus eller lejlighed så er der mange der kun har fokus på at flytte sine ting i starten, hvilket jo også er fint nok, men noget af det første man skal gøre er at lave et nøgletjek. Tænk på hvis en tidligere ejer har rodet sig ud i noget snask og han stadig har nøglen til jeres hus eller lejlighed. En låsesmed i Nordvest kan hjælpe med at få omkodet låsen så i kan føle jer sikre igen. Et godt råd, som en låsesmed i Nordvest kan fortælle, er at det er vigtigt aldrig at hænge alle lejligheden eller husets nøgler i det samme nøgleskab eller knagerække. Dette gør det utroligt nemt for tyven blot at finde de rigtige nøgler til alle rummene og dørene så lyt til din lokale låsesmed i Nordvest.
Alle mennesker har et nøglebundt, men der er desværre også nogle som er ret dumme at sætte navn og adresseskilt på dem, så tyven kan gå i ro og mag hen til dit hus og plyndre det hele. En låsesmed i Nordvest vil mene at det er et kæmpe selvmål hvis det te skete, så derfor skal man lytte til sin lokale låsesmed i Nordvests råd.
En anden dum ting, som danskerne har lagt til sig, er at sætte sin husnøgler i samme bundt som sine bilnøgler. Mister man hele bundtet, ja så kan man lige så godt sige farvel til det hele, hvilket jo er ærgerligt.
Din lokale låsesmed i Nordvest kan også fortælel dig at det er en rigtig dum idé at ligge reservenøgler under måtter, blomsterkrukker, sten, planter og så videre. Dette trick er det ældste der findes i bogen, og en tyv vil uden tvivl have luret den på nul komma fem. Derfor bør man aldrig gøre dette. Hav en ekstranøgle klar hos din nabo, hvis uheldet skulle være ude.