Nu har jeg fundet dem, jeg gerne vil have til at levere tryksager

Hele ugen har jeg kørt rundt til forskellige trykkerier, fordi vi skal bruge nogle tryksager til min arbejdsplads, og det er mig, der skal stå for at skaffe disse, da jeg er ansat som indkøber. Jeg har været ude ved de forskellige firmaer for at se, hvad de kunne tilbyde.

Der var mange, der så lovende ud. På min arbejdsplads går vi meget op i kvalitet, så det er ikke helt ligegyldigt, hvilket trykkeri vi vælger til at stå for leveringen af vores tryksager. Vi har besluttet os for, at vi vil finde en fast leverandør, da vi synes, det er for besværligt at finde en ny hver eneste gang, vi har brug for at få noget trykt.

Så sidder jeg herhjemme i min fritid og søger helt tilfældigt efter “trykkeri” på internettet, og så faldt jeg over dette trykkeri, der har en online forretning også, som jeg synes så rigtig gode ud.

Jeg tror, jeg vil anbefale dette trykkeri, der er online, til min chef, da jeg tror, de ville være rigtig gode til at lave vores tryksager. Måske ville det også være nemmere for os, når nu man bare skal bestille online. I hvert fald vil jeg bede min chef om at overveje dem.

Skriv et svar