Vi skal have lavet løbe t-shirts med tryk til vores løbeklub

Jeg er en temmelig frisk pige, der går meget op i krop og motion. Derfor har jeg sammen med andre amatør motionister startet en løbe klub i vores by. Vi har nu eksisteret i et par måneder, og vi har snakket om at købe nogle løbe t-shirts med tryk til alle medlemmerne i klubben.

Vi bliver selvfølgelig allerede lagt mærke til, når vi kommer løbende hele denne flok, som bliver større og større for hver uge. Men vi vil gerne have endnu mere opmærksomhed, når vi får vores løbe t-shirts med tryk.

Eftersom vores løbeklub vokser med et medlem hver anden uge, er vi ikke helt sikre på, hvor mange løbe t-shirts med tryk, vi skal bestille fra trykkeriet. Medlemmerne skal selv købe t-shirtsne, og det er meningen, vi skal have dem på, når vi er ude at løbe en gang om ugen.

Når vi finder et godt trykkeri, der kan trykke vores t-shirts, trykker vi nok lidt for mange, hvis vi skulle gå hen og blive overrendt af løbe glade medlemmer. Hvis tilmeldingsstrømmen fortsætter, bliver vi måske nødt til at dele os op, så vi ikke forstyrrer hele trafikken.

Skriv et svar