Mega Scratch – Online skrabespil

Jeg havde længe gået og luret på, at prøve at spille inde på Mega scratch. Jeg ville nemlig gerne skære lidt ned på mit fjernsynsforbrug og i stedet bruge mit hoved lidt i stedet for bare at slå det helt fra hver aften.

Jeg havde dog været lidt nervøs for hvor sikkert det nu var at spille online på steder som Mega Scratch, da man jo hører om trojans og kreditkort virus og jeg skal komme efter dig. Det er jo svært at vide hvornår ens computer er helt fri for snavs.

Jeg snakkede nemlig med en af mine venner som er lidt af en computer ekspert, og han sagde at man helst skal op til flere spyware programmer for at opsnappe de MESTE af alt de man har liggende.

Han var heldigvis rigtig flink og tilbød at komme over og gøre min PC helt fri for snavs. Efter han havde gjort det var jeg klar til at spille inde på Mega Scratch.

Skriv et svar