Microfiberklude ridser ikke skærmen

Mit rengøringsfirma går heldigvis meget godt. Selv om at der er krise skal de virksomheder jeg arbejder for stadigvæk have gjort rent. Jeg har af en af mine kunder fået en lidt speciel forespørgsel. Han spørger mig om jeg ikke fremover kan tørre computerskærmene af med microfiberklude, så skærmene ikke bliver ridsede.

Så nu skal jeg have fundet en leverandør af microfiberklude og de skal helst være billige. Jeg tror  nu nok bare jeg går ind og søger på nettet. Der er flere og flere grossister som tilbyder rengøringsprodukter online.

Jeg har efterfølgende også være inde og læse lidt om microfiberklude og min læsning har overbevist mig om, at microfiber bliver stort indenfor rengøring. Man kan nemlig både spare penge og udføre rengøringen miljørigtigt og det er noget jeg tror mine kunder vil sætte pris på.

Jeg tror at microfiberklude bliver noget mine ansatte skal bruge meget mere fremover. De koster det samme men er altså noget bedre til aftørring af støv og snavs. Jeg håber mine ansatte er med på den, nogle gange stejler de nemlig helt når jeg laver små forandringer.

Skriv et svar