Jeg har fået taget mig sammen til at købe mikrofiber klude

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at købe et sæt mikrofiber klude, som min veninde varmt havde anbefalet mig. Hun er sælger i et firma, der kører rundt og sælger rengøringsartikler og rengøringsmidler til større virksomheder.

Efter et par ganges brug af mine nye mikrofiber klude, kan jeg kun sige, at jeg er virkelig imponeret over, hvor gode og effektive de er, i forhold til almindelige klude. Jeg gik og troede, mit hjem var rimeligt rent, men da jeg så forskellen, kunne jeg godt se, at jeg ikke altid har fået det hele med, når jeg har haft gang i støvekluden.

Min veninde forklarede, at den store forskel, der er på de forskellige klude, havde noget at gøre med de fibre, der var i kludene, som sidder meget tættere end de klude, vi normalt bruger. Det gør, at kludene samler meget mere støv og snavs op på en gang.

Jeg er meget ærgerlig over, at mikrofiber klude generelt er dyrere end almindelige klude, for de er altså en stor forbedring i min rengøring. Heldigvis har min veninde lovet mig at skaffe mig et par pakker med disse klude.

Skriv et svar