Mine tanker om plastikkirurgi og brystforstørrelse

I dag vil jeg gerne skrive et indlæg til jer tøser, der læser min blog. Der er nemlig noget, som jeg længe har undret mig over, og det er, hvordan det kan være, at vi ser flere og flere piger, der har fået lavet brystforstørrelse, i gadebilledet? Eller er det måske bare mig? Uanset hvad, så kommer det til at handle om plastikkirurgi i dag, så læs med hvis du er interesseret.

Nu er det efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, plastikkirurgi blev opnåeligt for den almene dansker, men jeg synes alligevel, at det først er nu, at det er blevet helt almindelig at have fået en brystforstørrelse? Tidligere var man måske lidt speciel, hvis man havde fået lavet en brystforstørrelse, men sådan er det slet ikke længere. I dag er man nærmest en særling, hvis man ikke har benyttet sig af plastikkirurgi – især hvis man ikke har fået sig en brystforstørrelse, hvis man har hængebryster, men hvordan kan det være, at det er blevet sådan? Jeg har undersøgt sagen lidt, og her er, hvad jeg er kommet frem til.

Først og fremmest tror jeg, at det har en stor betydning, at plastikkirurgien er blevet så sikker, som den er. Tidligere var plastikkirurgi forbundet med rigtig mange fejloperationer, hvilket måske har skræmt nogle væk, og så tror jeg også, at det har noget at gøre med, at det er blevet så almindeligt at sige, at man har fået sig en brystforstørrelse. Det er ikke længere et tabu, og det er faktisk også overkommeligt ift. prisen, hvilket gør det mere overkommeligt for mange at udleve deres drøm om et par perfekte bryster.

brystforstørrelse

Det var alt fra mig for i dag, men her fik I altså lige lidt om mine tanker omkring plastikkirurgi og brystforstørrelser. Hvad er jeres tanker? Del dem endelig.

Skriv et svar