Mine bedsteforældre fra landet får nybyggeri som nabo

Mine bedsteforældre har boet på landet hele deres liv, og faktisk også før de mødte hinanden. De bryder sig ikke meget om at komme ind til byen, men kan meget bedre lide det fredelige liv, væk fra alt byens larm og stress – og vi børn og børnebørn synes også altid, det er hyggeligt at besøge dem.
Desværre er kommunen ved at forny sig, og vil gøre det attraktivt at bo lidt længere ude. Jeg siger desværre fordi det er blevet besluttet, at der skal fremføres et nybyggeri lige ved siden af mine bedsteforældres hus.

Som min bedstefar siger, har de intet imod at få nogle naboer, men hvorfor de skal bo i etager, så de tager al udsigten, forstår han ikke. De er allerede gået i gang med deres nybyggeri, og det ligner mest at alt noget, der ville se rigtig fedt ud inde i byen, men i vores familie er vi altså enige om, at et nybyggeri ikke passer til den landlige idyl, mine bedsteforældre er så glade for.

Skriv et svar