Fugtighedscreme og øjencreme er vigtig for huden

Om vinteren er det særligt vigtigt at tilføje masser af fugt til sin hud. Det kan for eksempel være ved at drikke masser af vand, eller ved at bruge en god fugtighedscreme eller en øjencreme til huden rundt om øjnene.

Desværre glemmer rigtig mange mennesker at drikke vand om vinteren, da vi selv sagt sveder mindre, og derfor er meget mindre tørstige end vi normalt er, når det er lidt varmere i vejret. Derfor er det fugtighedscreme og øjencreme, der for manges vedkommende er den absolut bedste løsning på tør hud her i vinteren.

En god øjencreme kan for nogens vedkommende virke som en unødvendig luksus, og måske tænker mange, at man sagtens kan bruge en helt almindelig fugtighedscreme, hvis man bare ikke kommer for meget på.

Men huden omkring dine øjne er faktisk ekstra sart, og hvis man ønsker at passe på sin hud, er det en god idé at investere i en creme, der er beregnet til den sarte hud omkring øjnene og ikke bare til hele ansigtet eller hele kroppen, især her i de lidt koldere vintermåneder.

Skriv et svar