Mine forældre skal starte til Parterapi I København

Mine forældre skal til at starte i parterapi I Nordsjælland. Det må være lidt af en bitter pille at sluge at indse at ens ægteskab er ved at løbe ind i så store problemer at man skal have professionel hjælp.

Man kunne godt formode at når man går til parterapi i Nordsjælland så vil man have mulighed for at få de bedste terapeuter da det jo er stedet der tiltrækker flest veluddannede mennesker. Forhåbentlig kommer de snart over de problemer de nu har.

Man vil jo gerne være en glad familie, og hvis ægteskabet knirker og knager så går det rigtig nemt ud over hele familien. Det er altid børnene der er de største tabere i en skilsmisse så det håber jeg bestemt ikke det ender med.

De skal til deres første parterapi i Nordsjælland næste mandag og jeg kan fornemme at især min far ser meget lidt frem til det. Min mor ser det som en absolut nødvendighed for at redde familien og det har helt sikker t været hende der har overtalt min far til det.

Skriv et svar