Hjælp, min komne vil i parterapi!

Min kone mener at vores ægteskab er lige til rotterne, og at vi derfor bør på i parterapi, hvilket jeg naturligvis synes er noget sludder, dels fordi at jeg er både nærig og mand, men også fordi at, jeg synes at vores ægteskab aldrig har fungere bedre. Altså lige med undtagelse af konens brokkerier, men det må man jo bare tage med.

Nu er jeg jo nok en følelseskold mand, men jeg vil jo stadig gerne gøre min kone glad. Så jeg tænker at jeg måske bare skulle give efter og gå i parterapi med hende, indtil at hun bliver træt af det. Eller er det monstro bare en fase i hendes liv, der bare skal udholdes og overstås?

Parterapi tiltaler mig altså ikke. Jeg har, gennem mit lange liv, oplevet min del af newage astrologer, der mener at kunne løse alle mine problemer, blot ved at justere på månen og stjernerne, og det her er vel ikke spor anderledes, bortset fra at man bliver tvunget til at tale om en masse ting, man i virkeligheden slet ikke har lyst til. Eller hvad? Jeg åben over for nye ting, men jeg bryder mig altså ikke om at putte penge i et sort hul, hvor den eneste nytte de gør er at øge mit misbehag.

Skriv et svar