Kursus i performance analysis og service level management

Her er endnu en historie fra en jobsøgende nyuddannet. Jeg er jo med i en a-kasse og får dagpenge og hele balladen. Jeg afleverede mit speciale lige før jul, og nu er søger jeg så job på livet løs, jeg vil rigtig gerne i gang, men har opdaget, at jeg har ret til et 6 ugers kursus, mens jeg er på dagpenge som a-kassen betaler, og det har jeg valgt at benytte mig af. Jeg har meldt mig til et kursus i service level management og performance analysis

Der var mange kurser man kunne vælge i mellem, men det i performance analysis og service level management så altså ud til at være det mest spændende.

Jeg ville egentlig have taget et kursus i projektstyring, men performance analysis og service level management skulle være det nyeste som alle store virksomheder benytter sig af. Det går helt enkelt ud på at det er vigtigt at forstå hvordan både ledelsen og medarbejder har behov for en styring, der er gennemgående helt fra bunden af virksomhedens hierarki til toppen.

Det handler ikke kun om tal og fakta, men også om ledelsen og medarbejdernes præstationer. Præstationerne skal være optimalt tilpasset procesorienterede mål, kunde mål og fremtidige præstationer, så processen kan optimeres mest muligt. Men hæng mig ikke op på det, jeg har som nævnt ikke taget kurset i performance analysis og service level management endnu. Om 6 uger kan det jo være at det hele ser anderledes ud.

Skriv et svar