Farverige plasticposer til folket!

Ja, det lyder nok lidt mærkværdig, at jeg nu sidder her og brokker mig over design af plasticposer, men ærlig talt, de poser du finder i diverse supermarkeder er altid de samme. Jo vidst, omkring juletid får nettohunden nissehue på, og den slags små detaljer, men i bund og grund er det altid det samme.

Nu er det så at jeg spørger. Hvor svært ville det egentlig være at overrasker os, forbrugerne, engang imellem? Ja, jeg ved da godt at alt koster penge, men man kan jo trykke et hæderligt antal plasticposer ad gangen. Jeg siger jo ikke at hver og én skal være forskellig.

Nu har jeg i hvert fald besluttet at boykotte supermarkedernes plasticposer. Indtil  at jeg får nogen pænt interessant at kigge på, vil jeg gøre mit ypperste for at huske at tage mit eget indkøbsnet med, når jeg skal handle ind. Til gavn og glæde for miljøet og min pengepung.

Men det er jo bare plasticposer, hvilken forskel vil det i sidste ende gøre for nogen af os? Ja, det er jo et rigtig godt spørgsmål. Min personlige holdning er at man, som virksomhed, altid bør gøre sit bedste, uanset hvilken indvirkning det så vil have på forbrugeren.

Om det så indebærer nye plasticposer, eller at man bliver bedre til at checke udløbs datoerne, er for mig komplet irrelevant.

Skriv et svar