Praktik hos låsesmed på Amager

Jeg har valgt at min praktik i 9.klasse skulle være hos låsesmed Amager. Jeg har altid syntes at det var spændende med låse, derfor var låsesmed Amager et naturligt valg for mig. Og efter at jeg har været hos låsesmed Amager, tror jeg faktisk at det er der min fremtid skal være. Jeg var i praktik i en ugen hos låsesmed Amager.

Mandag, jeg skulle møde kl.9 den første dag. Det var dejligt. De startede med at drikke kaffe, og jeg havde taget en kanelstang med som min mor havde købt il mig. Den blev de rigtig glade for. Så jeg tror at jeg gjorde et godt indtryk. Så kom jeg ud på lageret/værkstedet hos låsesmed Amager. Der var mange ting at holde styr på, heldigvis ikke noget jeg skulle tage mig af. Jeg fik noget en jakke at tage på, som jeg skal have på hele ugen. Jeg fik heldigvis lov til at beholde mine egne bukser og sko. Resten af dagen gik i butikken hvor jeg lærte hvordan man laver nøgler.

Tirsdag, i dag kom jeg med låsesmed amager ud og køre. Vi skulle ud til en villa der skulle have skiftet alle låse, og sat noget sikkerhed på deres vinduer fordi de havde haft indbrud. Jeg fik lov til at hjælpe så meget som jeg kunne. Og jeg lærte hvordan man skifter en lås. Dagen gik hurtigt.

Onsdag, ham jeg skulle med ud i dag var desværre syg. Så først troede jeg ikke at jeg kom ud at køre, men så var der en der ringede til låsesmed amager fordi de havde låst sig ude, så jeg fik lov til at komme med der ud og se hvordan de foregik. Det var vildt sjovt at se hvor flov hun var, hende der havde låst ude, så undskyldte vildt meget, imens han stod og åbnede døren. Jeg gik tidligt hjem, for det var ikke så meget hos låsesmed Amager at lave i dag.

Torsdag, i dag kom jeg med ud til et sted hvor der skulle opsættes alarm. Jeg vidst faktisk ikke at låsesmed Amager også opsatte alarmer, men jeg lærte hurtigt at det er også en del af en låsesmeds arbejde. Det var en helt anderledes dag, en de andre jeg haft hos låsesmed Amager, for i dag var det elektronik det hele handlede om. Det var virkelig spændende.

Fredag, var jeg syg. Det var lidt ærgerligt, ellers havde jeg skulle været med ud og sætte alarmer op igen i dag.

låsesmed amager

Jeg syntes at det var en rigtig spændende og lærerig praktik hos låsesmed Amager, der er et fag jeg nok kunne tænke mig at arbejde i.

Skriv et svar