Professionel og simpel behandling af åreknuder

Behandling åreknuder

Hvis du er en af de mange danskere, der dagligt døjer med åreknuder, så er der gode muligheder for at få foretaget en behandling af åreknuder. Proceduren er i langt de fleste tilfælde både relativ enkel og ganske smertefri. En teknik til behandling åreknuder foregår termisk, hvilket betyder behandling ved hjælp af laser. Ved at benytte sig af denne metode undgår man et regulært operativt indgreb, hvilket hos mange danskere kan være en stor fordel. Dette kan nemlig betyde, at der opnås en væsentligt formindskelse af smerterne i forbindelse med en operation såvel, som der ikke efterlades ar på grund af processen med et operativt indgreb.

 

Behandling af åreknuder – forundersøgelse

Hvis du skal have foretaget en behandling af åreknuder, vil der først blive foretaget en forundersøgelse forud for den egentlige behandling. Med en grundig forundersøgelse på den klinik du vælger, vil der blive skabt det bedst udgangspunkt for at fastslå, den præcise behandlingsmetode såvel som en vurdering af det mest hensigtsmæssige forløb fremadrettet. Typisk vil klinikken du besøger foretage en ganske enkel veneskanning – denne undersøgelse er ikke en kilde til ubehag og smerter, og patienten vil ikke have nogle eftervirkninger af denne del af processen.

 

Behandlingsmetoder

Til behandling af åreknuder findes der flere forskellige metoder, der i større eller mindre omfang anvendes til forebyggelse og afhjælpning af åreknuder. Her strækker behandlingsmetoderne sig fra traditionel kirurgi – dette har tidligere været den primære og hyppigst anvendte metode til afhjælpning og behandling af åreknuder – til den mindre indgribende behandling via nyere laserbehandling og –teknikker.

En af de primære årsager til, at laserbehandling af åreknuder er blevet så udbredt er, at den i langt i fleste tilfælde er tilstrækkelig i forhold til en succesfuld behandling af åreknuderne. Yderligere, kan der i forbindelse med de tilfælde, hvor laserbehandlingen ikke er tilstrækkelig udføres modificerede former for kirurgi – disse kaldes typisk mikro-kirurgi, der ligeledes heller ikke efterlader ar.

 

Laserbehandling

Med en laserbehandling opløser man åreknuder og sørger for at lukke de syge vener ved at anvende termisk energi. I overført betydning er der her tale om, at man kan smelte de udsatte områder væk. Indgrebet er i sin essens ganske simpelt og kan udføres under lokalbedøvelse. Der er altså tale om et mikroskopisk snit der skal give adgang til, at laseren kan fjerne åreknuderne. Denne klinik tilbyder behandling af åreknuder – klik og læs mere.