Min veninde går hos psykolog Østerbro, og hun er fantastisk

Jeg var på cafe med en rigtig god veninde i går, og hun fortalte mig en dårlig og en god nyhed. Den dårlige nyhed var, at hun var gået ned med en depression, og den gode var, at hun var begyndt at gå til en psykolog på Østerbro, som er der, hvor hun bor.

Det kom sådan set ikke rigtig bag på mig, at hun havde fået en depression, for hun er typen, der godt kunne blive udsat for den slags. Hun har også flere diagnoser, som hun får noget medicin for, men jeg synes virkelig, at det er rigtig godt, at hun er begyndt at gå til psykolog Østerbro.

Det kan nemlig sagtens være, at hun har nogle problemer, som hun skal snakke med en professionel om i stedet for at gå og døje med det hele selv eller snakke med veninderne. Psykolog Østerbro lader til at være rigtig dygtig og professionel, og nu har min veninde gået hos psykologen i en måneds tid, og hun har det allerede meget bedre.

Jeg kender selv flere, der har gået til psykolog, og nogle har gjort det gennem flere år. Selvfølgelig er nogle psykologer bedre end andre, og det kommer jo også lidt an på, hvordan man klinger med hinanden, men min veninde kan i hvert fald klart anbefale hendes psykolog på Østerbro.

De fleste af dem jeg kender, har haft gode erfaringer med deres psykolog, og de kan varmt anbefale dem. Men jeg har godt nok aldrig hørt nogen tale så godt om en psykolog, som min veninde taler om psykolog Østerbro, så hun må godt nok være meget dygtig.

Jeg håber selvfølgelig, at min veninde fortsætter hos psykolog Østerbro i så lang tid, det nu engang tager, før hun er helt rask igen.

En tanke om “Min veninde går hos psykolog Østerbro, og hun er fantastisk

  1. Det er da godt, at din veninde fandt en psykolog på Østerbro. Jeg har selv lidt af en depression, og jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden min psykologs hjælp.

Skriv et svar