Min veninde inviterede os på Pukka te

I sidste weekend inviterede min veninde en flok tøser over til te. Det lyder måske kedeligt at invitere sine venner til te, men min veninde havde virkelig gjort noget ud af vores tøseaften, og hun lod os smage flere forskellige typer af te.

Vi startede aftenen med en te, der indeholdt  rosenblomst og vanille fra Pukka te, som ifølge min veninde skulle være en rigtig kvindete, med de helt rigtige urter, som understøtter kvindens sundhed optimalt – og så var vores tøseaften bestemt skudt i gang på en helt perfekt måde.

Jeg skal måske lige fortælle, at min venindes mor arbejder i en lille teforretning midt i byen, så der blev bestemt ikke sparet på noget, og  alle detaljerne var på plads. Som du nok kan høre, var jeg meget begejstret for hele denne aften og for Pukka te generelt.

Min veninde lod os også smage andre varianter – de fleste var fra Pukka te, som er min venindes foretrukne temærke – og i øvrigt også mit, siden den aften. Jeg vil helt klart også servere te for veninderne, når det bliver min tur til at invitere veninderne over.

Skriv et svar