Raunsborg er hudpleje, der indeholder Nordens flora

RaunsborgI disse kolde vintermåneder er vind, vejr, blæst og kulde faktorer, der udsætter vores hud for ekstra udfordringer. Det kolde vejr kan forårsage, at flere af os oplever ekstra tør eller sensitiv hud. Derfor skal man være ekstra påpasselig med at pleje huden med fugtgivende creme, der virker som et beskyttende lag mod udefra kommende faktorer som blandt andet kulde.

Raunsborg er en serie af hudplejeprodukter, der er kendt for at indeholde ingredienser og ekstrakter fra urter og planter fra den nordiske natur. Ekstrakt fra de smukke mælkebøtter, radiser, birk, lind, havtorn eller endda blåbær er bare nogle af de planter, frugter eller urter fra den nordiske natur og flora, som gemmer sig i de forskellige hudplejeprodukter i Raunsborg.

Den anerkendte mode-ekspert Jim Lyngvild står bag Raunsborg

Serien Raunsborg er udviklet af den kendte mode-ekspert Jim Lyngvild. Raunsborg blev udviklet af Jim, fordi han synes, at der manglede et behov for enkelhed i det enorme hav af skønhedsritualer og hudplejeprodukter på markedet. Ude foran hans vindue groede alle de smukke blomster, planter og urter fra Nordens flora, som også blev udgangspunktet for alle produkterne i Raunsborg.

Raunsborg fører et bredt sortiment af skønne hudpleje-produkter

Raunsborg har et bredt sortiment af forskellige produkter. Alt fra håndcremer, der dufter frisk af birk over after sun lotion til antiperspirant parfumer med mælkebøtter og tranebær. Specielt i denne kolde tid kan der være god brug for en god eye serum. Her forhandler Raunsborg en eye serum, der eftersigende skulle reducere mørke rander under øjnene og mindske poserne. Det er en serum, der indeholder agurk, viol og ært, som alle er ingredienser, der kan være med til at udsætte hudens ældningstegn. Et andet meget populært produkt i Raunsborg serien er håndcremen. Ligesom med Raunsborg eye serum er der også ekstrakt fra agurk i håndcremen fra Raunsborg, som medvirker til at værne om og opretholde fugtbalancen i huden.

På Ren Velværeshop forhandles et stort udvalg af Jim Lyngvilds produkter fra Raunsborg og her kan der samtidig være gode penge at spare. Produkterne er hverken i den helt høje ende eller i den helt lave ende af pris-skalaen og det har da også været Jim Lyngvilds mål med Raunsborg, at produkterne fra Raunsborg skal kunne henvende sig både til de velhavende fruer til de mere praktiske kællinger – som han selv udtaler det. Og Raunsborg serien kommer ikke kun til kvinder. Der findes også produkter fra Raunsborg til mænd – dog i et mere begrænset sortiment.