Min anbefaling til tørt og skadet hår: Redken!

Jeg har lige et produkt, jeg godt vil anbefale til alle jer, der også har døjet med tørt og spaltet hår, ligesom jeg gjorde i rigtig lang tid. Det er selvfølgelig shampoo og balsam, jeg taler om, og det bedste, jeg endnu har prøvet er det fra mærket Redken.

Shampooen hjalp på helt utrolig vis mit hårs styrke og glans rigtig meget. Mit hår var efterhånden, påvirket af både stærk sol og hård kulde, blevet rigtig trist og tørt at se og røre ved.

Jeg syntes, at det var lige meget hvad jeg gjorde for at få sundere hår. Jeg prøvede at give mig selv en hårkur, og selv om det var dejligt, kunne jeg ikke se nogen umiddelbar forskel. Jeg har også givet flere balsam chancen og endda helt ladet være med at vaske hår i en periode. Men så fik jeg anbefalet Redken af min frisør.

Jeg ville selvfølgelig gerne give Redken en chance, og jeg er nu, efter tre ugers daglig brug, kun positiv over for dette mærke. Mit hår er blevet meget sundere og stærkere, og jeg har endelig fundet et mærke, jeg vil holde mig til.

Skriv et svar