Sådan ændrede botox mit liv til det bedre

Hej alle og velkommen til endnu en blog, i dag vil jeg fortælle lidt om hvordan en lille botox behandling faktisk ændret mit liv.

Da jeg i lang tid havde haft problemer med ualmindelig høj produktion af sved under mine fodsåler og håndflader besluttede jeg mig for at finde en privatklinik som kunne behandle mig med botox for at behandle mit problem.

 Hvad er hyperhidrosis?

Mange vil sikkert synes at det unormalt at få en botox behandling bare fordi man sveder, især fordi det jo er normalt for menneskekroppen at svede, som er en fysiologisk proces for at opretholde vores væskebalance. Dog kan man have en unaturlig produktion af sved, hvor man kan komme til at svede op til fem gange så meget som normalt. Denne tilstand hvor man har en ualmindelig høj svedproduktion kaldes for hyperhidrosis, og er konstateret som en reel sygdom.

Jeg havde selv været hos min egen læge for mange måneder siden og fået bekræftet at jeg led af hyperhidrosis. Min læge fortalte mig at jeg kunne behandle min sygdom ved en botox behandling, som mange sikkert for kender dens behandling af rynker, men kan dog også sprøjte botox ind på det sted, hvor man har svedproblemer. Virkningen sker ved at botox faktisk lammer den kemiske proces, der udløser svedproduktionen. Selve effekten af en botox behandling for at hæmme ens svedproduktion har dog kun en virkning på 3-6 måneder, hvorefter man skal regne med at bestille tid til en ny behandling.

Gode penge der blev givet ud

Derfor havde jeg bestilt tid hos en erfaren privatklinik som havde megen erfaring med at behandle patienter med botox som havde øget svedproduktion. Selvom effekten ikke var permanent, var jeg dog indstillet på at få en botox behandling hver 3-6 måned, eftersom mine svedproblemer havde hæmmet meget af mit socialliv.  Eftersom mit problem havde ødelagt meget af min selvtillid og påvirket mit socialliv, så vidste jeg at det var gode penge at give ud, da jeg kunne forvente at komme af med mit problem, og ikke gå rundt og være nervøs for at fx give folk hånden.

I dag har jeg allerede være hos min nye privatklnik to gange og fået en botox behandling i de sidste seks måneder, og jeg kan roligt sige at det har ændret mit liv til det positive. I dag er jeg blevet en mere glad og smilende person og jeg føler mig faktisk som en helt ny person. Derfor vil jeg varmt anbefale min privatklinik til andre der lider hyperhidrosis.

Skriv et svar