Sådan hjalp homøopati mig mod min urene hud

Hej alle,

I dag skal jeg fortælle lidt om min seneste måneds kamp mod bumser og uren hud, da jeg som en 16årig teenager har en del bumser og uren hud, som jeg har brugt lang tid på at få bugt med, jeg har prøvet en hel del forskellige midler for at komme disse problemer til livs, men uden væsentligt succes.

Homøopati er en alternativ behandlingsform for forskellige slags gener, så ens krops kan genfinde sin naturlige balance. Rent historisk er homøopati faktisk ikke noget nyt da det har eksisteret i 200 år. Jeg fandt derfor frem til en hjemmeside som solgte homøopatiske produkter, da jeg stort set havde prøvet alle andre metoder og produkter for at komme mine problemer til livs, fandt jeg et produkt ved navn Traumeel S salve som er et homøopatisk specialprodukt mod bumser, ar og sportsskader.

Efter kun en måneds er mit ansigt blevet væsentligt renere og sundere, og dette kan jeg ku takke min nye Traumeel salve for!  Hvis du gerne vil vide lidt mere om homøopati kan du klikke på dette link.

Skriv et svar