Er SEO, søgemaskineoptimering, persuasive?

Kan man lave online marketing af sin virksomheds website, uden at overveje at inkludere søgemaskineoptimering. Det kan godt opfattes lidt som at lave et tidsskrift uden en forside, det har bare ikke samme effekt. Det er ikke den bedste sammenligning, men understreger vigtigheden af SEO.

Dem der kender SEO, eller søgemaskineoptimering, som det egentlig hedder, vil være enige med mig i at det i dag er en af de mere effektfulde måder at markedsføre sit website. Der er vel ikke mange virksomheder, som ville sige nej tak til at have deres virksomhed til at ligge højt i søgeresultaterne med et af deres nøgleord. Hvis du var frisør i Roskilde, ville det være meget lækkert at ligge som en af de øverste i søgeresultaterne, med søgeordet ”frisør Roskilde”.

Søgemaskineoptimering er en af de der ikke synlige måder at markedsføre sig selv, for du bliver ikke tiltrukket af en annonce på et website eller i en avis. SEO er vel pursuasive, altså overtalende, på en måde i den forstand, at det forsøger at overtale den der sidder og søger efter en frisør i Roskilde at denne frisør ligger højt i dine søgeresultater og dermed er en rigtig god frisør, som mange bruger.

En tanke om “Er SEO, søgemaskineoptimering, persuasive?

  1. Hejsa, du har fuldstændig ret i at SEO eller rettere resultatet deraf, er persuasive og overtalende i en vis grad. Det er en smule misvisinde for virkelighedens billede, fordi man påvirker det organiske resultat.

Skriv et svar