“Skrab dig til rigdom” stod der

Jeg ser hele tiden en hel masse skilte rundt omkring, hvor der står ”skrab dig til rigdom” og det lyder jo bestemt tiltalende, men også lidt for nemt på en eller anden måde, og jeg ved ikke rigtig om jeg skal give det et forsøg.

Jeg gik ned i en kiosk og spurgte hvad det her ”skrab dig til rigdom” gik ud på, og han fortalte mig, at det er et nyt skrabespil, der giver rigtig mange gevinster, ulempen er bare, at det er lidt mere dyrt, end normalt, fordi der er så mange gevinster.

Jeg tænkte lidt over det, og bestemte mig for at se om ”skrab dig til rigdom” var noget for mig, for hvis jeg ikke vandt, så havde jeg alligevel kun brugt penge på det en enkelt gang, så jeg synes det var værd at give en chance.

Jeg vandt ikke en krone, så min konklusion er hermed, at ”skrab dig til rigdom” ikke er noget for mig, også er jeg bare rigtig glad for, at jeg ikke har brugt flere penge på det og, at jeg kan gå derfra uden et alt for stort tab.

Skriv et svar