Fordele ved skræddersyede skydedørsskabe

Skydedørsskabe er ikke længere noget som kun er forbeholdt soveværelser. Man ser det i stigende grand i stort set alle husets rum, og det er ikke helt uden grund. Der er nemlig en lang række fordele. Det mest normale er at skjule det TV, video, konsoller og hvad man ellers kan have stående i soveværelset.

Men hvis du for eksempel har et stående i dit bryggers så vil du nemt og elegant kunne skjule alle dine hårde hvidevarer såsom vaskemaskine og tørretumbler. Dem er der jo ingen grund til at dine gæster ser, og det skaber også en naturlig ro og orden, og får dine rum til at virke fikse og gennemtænkte.

Langt de fleste mennesker køber skydedørsskabe med prædefinerede mål i både længde og højde. Det kan i nogle tilfælde være en god løsning, hvis det rum man gerne vil have skabet stående i passer med disse mål. Mange gange er virkeligheden dog en anden, og man kommer nemt til at spilde en masse god plads som man kunne have brugt til et større skab. Det er plads lige ud af vinduet.

Derfor bliver det mere og mere populært at købe skræddersyede skydedørsskabe, da man kan udnytte den plads man har optimalt, og få det præcis som man gerne vil have det. Det er jo desværre sjældent at man med prædefinerede mål får det lige præcis som det indre blik man havde af det, og det er jo egentlig en skam.

En anden fordel ved skydedørsskabe er at det i sig selv er pladsbesparende, da der ikke skal være plads til at både åbne og lukke låger, og man kan derved have ting stående foran dele af skabet. De kan nemlig nemt og elegant køres til siderne, og hvis det er af god kvalitet vil det være selvlukkende ligesom man kender det fra køkkenskuffer og lignede.

Skræddersyede skydedørsskabe koster godt nok lige det ekstra end et med prædefinerede mål, men spørgsmålet er om det ikke er de ekstra penge værd at få et skab man er 100 % tilfreds med, og som udfylder den plads man har.
En anden fordel man nemt overser, er at man nemt er tilbøjelig til at lade skabslåger stå åbne, og det er noget som ikke just er kønt, og hvis de står åbne for længe af gangen kan man nemt risikere at lågerne går hen og blive skæve og de derved blive sværere og sværere at lukke.
Så hvis du går og leger med tanken om at købe skydedørsskabe til enten dig selv eller til dine børn, så skulle du overveje at få det skræddersyet.

Skriv et svar