På slankekur igen igen

Jeg er allerede ved så småt at tyvstarte på min årlige januar slankekur. Jeg synes nemlig allerede nu, længe før julefrokosterne overhovedet er begyndt, at jeg er blevet lige det ekstra tyk og det er meget utilfredsstillende for mig.

Og hvis jeg først starter på min slankekur til januar vil jeg nå at blive så tyk som en hvalros, og det er ikke noget jeg ligefrem har lyst til. Og da jeg bestemt ikke har lyst til at gå glip af al den gode julemad så er der ikke andet at gøre end at starte allerede nu.

Det er selvfølgelig lidt surt, men heller yde nu, og så med god samvittighed nyde julefrokosterne i december måned. Det tager al nydelse af det hvis man konstant sidder og ærgrer sig over ikke at kunne drikke og spise lige så meget som man egentlig har lyst til.

Det gør alt andet lige også en julefrokost sjovere hvis man kan drikke godt men julebajere og snaps, og ikke sidder tilbage halv ædru og se på alle andre have det sjovt. Så vil jeg bare ende med at tage tidligt hjem pga. frustration. Så november er den nye slankekur måned.

Skriv et svar