Med en solfanger sparer vi penge mens vi skåner miljøet

Min kone og jeg har lige fået installeret en solfanger på vores tag. Vi er en familie på 7 personer: tvillinger på 14, en pige på 11 og det mindste er 3 år gammelt. Vi bruger meget varme, specielt fordi vi har småbørn og teenagere, der ikke tager hensyn til varmeforbruget.

Inden vi besluttede os for at kaste penge efter en solfanger, blev der lavet et regnestykke over, hvor mange penge vi kommer til at spare om året med et solvarmeanlæg – og så skåner den miljøet! Resultatet fik os til at kaste os ud i det med det samme!

Vores nabo har en solfanger på taget, og jeg kan huske første gang jeg så den, tænkte jeg: ”Nøj, hvor er den gyselig! Sådan en kunne jeg aldrig finde på at købe”. Men det var langt tid før jeg vidste hvor mange penge man kan spare!

Min kone og jeg glæder os rigtig meget til at se, hvad vi har fået ud af det, når der er gået et år. Vi er allerede ved at planlægge, hvad de overskydende penge skal bruges til! Vi er blevet enige om at hele familien skal til Disney Land Paris og skeje fuldstændig ud. Det tror jeg børnene vil nyde rigtig meget!

Skriv et svar