Min ven har fået monteret solfilm

Under en bytur med mine bedste venner faldt snakken på solfilm. En af mine venner havde nemlig lige fået det monteret, og han var super glad for det. Han sagde at vi var velkomne til at komme et smut forbi, og se hvor flot det var blevet.
Det behøvede han ikke at sige to gange, og vi gik i samlet flok hjem til ham, da han ikke boede så langt fra det værtshus hvor vi befandt us. Vi blev hurtigt enige om, at den solfilm han fik monteret på sin bil var ret fed, og de misundelige blikke lå tykt i luften.Han fortalte at han først ville montere det selv, men blev advaret imod det af sin svigerfar, der vist havde haft en masse bøvl med det. Det er nemt at foranledes til at tro, at det ikke kan være særlig svært at montere solfilm på sin bil, når nu der er lim på den ene side, og man egentlig bare skal glatte det lidt ud.

Virkeligheden er dog en anden, der er en række ting man skal passe på når man montere solfilm. Blandet andet er det vitalt at bilens ruder ikke er for varme, og hvis man laver et par fejl, så kan det være svært at få det gjort pænt i sidste ende. Desuden er kvaliteten ofte tvivlsom på de solfilm man kan købe online til privat brug.

Skriv et svar