Ny tæpperenser og ny industristøvsuger fra en billig producent

Jeg startede her for nogle år siden en virksomhed, med speciale i rengøring af erhverv, der har ekstra meget brug, for en grundig industri rengøring. Nogle typer af virksomheder, har så et beskidt job område, at det kræver mere, end hvad de normale rengøringsselskaber kan levere af service. Mit firma har speciale i rengøring af ekstremt beskidte steder, ved brug af udstyr som en ekstra kraftig industristøvsuger og en hårdfør tæpperenser.

Jeg har igennem den tid firmaet har eksisteret, været meget rundt på industriudstyr messer og andre fora for maskinel, rettet imod rengøringsindustrien og de områder faget dækker, men jeg har først nu fundet en producent, der virkelig leverer isenkram. Det er af stor betydning med solidt udstyr, en tæpperenser skal kunne klare mosten på den lange bane og en industristøvsuger, skal kunne tage ordentligt fat.

Kvalitet og pris går jo som regel hånd i hånd, men den her producent har udviklet nogle produkter af høj kvalitet, set med industribrillerne på og samtidig har producenten fået prisen presset godt derned af. Det er første gang at jeg ser et tæpperenser system, af så god kvalitet, til næsten tre fjerde dele af de konkurrerende producent priser. Vores nye industristøvsuger er ud over det med serviceaftale.

Skriv et svar