Tag et regnskabskursus og overrask firmaet!

Er du ikke den bedste til regnskab og økonomi? Regner firmaet med at du kan klare det? Er du begyndt at blive nervøs, da du ikke forstår noget af det? Bare slap af – hjælpen er lige om hjørnet!

Det kan være nervepirrende for mange, når firmaet pludselig regner med en, og man ikke er skarp til det. For man vil helst ikke indrømme at man har svært ved det, da man altid vil fremstå som en, der kan klare det hele. Det ses især når der er tale om økonomi i et firma. Hvis man ikke har haft noget med økonomi at gøre på sin uddannelse eller har en naturlig tilgang til det, kan det være svært at sætte sig ind i det.

Det er især ubehageligt når folk skal forklare dig noget omkring økonomi på arbejdspladsen og du så ikke kan følge med, da du ikke forstår økonomiens begreber. Der skal derfor gøres noget!

Supplement tilbyder et regnskabskursus for dem der gerne vil have en bred viden omkring regnskaber og årsrapporter, som derfor kan hjælpe dig godt på vej. Du vil derfor i fremtiden kunne læse og fortolke kunders, konkurrenters, leverandørers og virksomhedens regnskaber og kunne udrede problemer, som er fordelagtigt. Du vil med sikkerhed kunne tilfredsstille din chef efter et regnskabskursus fra Supplement!

Du vil ligeledes lære:

  • Regnskabsregler i Årsregnskabsloven
  • Et regnskabs opbygning og indhold
  • Hvordan læses de?
  • Udarbejdelse og forståelse af nøgletal
  • Faresignaler i et regnskab

Der vil derfor ikke være noget, som du ikke kan klare inden for økonomi, når du har kontaktet Supplement. De har mange års erfaring og ved derfor hvad der skal til for at lære dig de rigtige metoder. Så hvis du er træt af at bekymre dig er det bare at tage kontakt til dem i dag!