Tandimplantater – hvordan virker det egentlig?

Som tidligere hjemløs har jeg, som så mange andre, levet et hårdt lide, og det har sat sine spor, også på mine tænder. Grundene er mange og varierer, lige fra slagsmål, til dårlig mundhygiejne. Men sket er sket, og står ikke til at ændre. Jeg er ikke længere hjemløs, jeg har fået arbejde, og har ir virkeligheden en rigtig god økonomi. Jeg har lært ar spare på den hårde måde. Nu går jeg så, og overvejer tandimplantater, og jeg har i den forbindelse nogle spørgsmål.

Der er jo unægtelig en prisforskel på, et ganske almindeligt gebis og tandimplantater, men når nu jeg har råd, vil jeg jo godt have at de bliver lavet så godt og pænt som muligt. Men der er jo også andre ting i det. Hvor godt holder sådan nogle tandimplantater for eksempel? Det nytter jo ikke at de rasler ud efter en uge. Hvad men almindelig slidtage. Kan man stadig spise flæskesvær?

Jeg skal jo have lavet hele munden, antager jeg i hvert fald, så selve behandlingen er jo også vigtig. hvor lang tid plejer sådan noget at tage? Jeg ved jo godt at forberedelsen tager tid. De gamle stumper skal pilles ud og alt sådan noget, men når det er gjort, er det vel ikke noget der tager lang tid. Nå ja, lige et sidste spørgsmål. Tandimplantater, kommer de nogensinde til at føles som dine egne tænder?

Skriv et svar