Tryk på muleposer til klasser, der skal på lejrskole

Er der nogen, der kender et sted, der tilbyder tryk på muleposer? Jeg har for et stykke tid siden fået arbejde som lærervikar på den lokale folkeskole, og om ikke så lang tid, er der lejrskole for alle 2. og 3. klasserne på skolen, og jeg er blevet bedt om at tage med i år.

Det er en tradition på skolen, at alle børn, der deltager i denne udflugt, får en t-shirt med logo på, så lærerne kan holde styr på flokken, og så de har et minde om turen bagefter. Men der skal også nogle forældre med, som skal hjælpe med at passe alle eleverne, så jeg har foreslået at vi finder et firma, der tilbyder tryk på muleposer.

Det synes de andre lærere også var en rigtig god idé, fordi børnene jo vokser ud af deres t-shirts, og forældrene måske også gerne vil have et minde om turen.

Nu skal vi overveje, om vi skal skifte tryk på t-shirts ud med tryk på muleposer, eller om vi skal lade eleverne vælge selv. Jeg ved nemlig  at lejrskoleeleverne plejer at blive rigtig glade for deres t-shirts. Måske kan vi finde et billigt trykkeri, så de kan få begge dele.

Skriv et svar