Tryk på softshell jakker online

Jeg skal have fundet et sted, hvor jeg kan få tryk på softshell jakker. Jeg driver et firma, hvor jeg tilbyder assistance i forbindelse med vagtservice til f.eks. fester og lignende.

Jeg tror, at mine ansatte ville blive glade for at få nogle softshell jakker med tryk på. Der skal selvfølgeligt stå deres navn og så skal der firmalogo på. Det kunne virke ret blæret og hvis nu de f.eks. er sorte, så tror jeg også det ville kunne indgyde lidt respekt hos alle de fulde mennesker.

Det er dog også vigtigt, at de softshell jakker med tryk, som jeg køber, kan anvendes med en skudsikker vest, for det er efterhånden desværre nødvendigt.

Jeg tænker meget på mine medarbejderes sikkerhed, så det er et krav til jakkerne at de kan fås i alle størrelser. Men hvis jeg kan få tryk på softshell jakker og de opfylder alle mine krav, så er jeg godt tilfreds.

Skriv et svar