Jeg overvejer at købe tryk på kasketter

Jeg kom af afveje ind på et online trykkeri, og da siden så interessant ud besluttede jeg at blive lidt. Jeg blev lynhurtig helt vildt tændt på at købe tryk på kasketter, da jeg mangler en ordentlig kasket til foråret.

De havde et kæmpe udvalg af tryk på kasketter, og jeg har slet ikke besluttet hvilken en jeg vil have. Måske snupper jeg en kvalitets baseball-cap da den umiddelbart ser ud som om at den vil klæde mig.

Det er selvfølgelig faren ved at købe online. Man ved aldrig rigtig hvor godt det ender med at passe. Derfor kigger jeg mest af alt efter kasketter der er one-size-fit-all. På den måde er jeg i hvert fald sikker på at jeg ikke skal have den byttet pga. størrelsen.

Jeg er ellers normalt ikke den type der handler meget online, men jeg er ved at få øjnene op for det. Det er nemlig super nemt og bekvemt, at sidde når det passer en bedst og så bestille f. eks tryk på kasketter.

Skriv et svar