Vær altid forberedt med tandlægevagt!

Mangler du en tandlæge, idet du har fået en akut tandpine? Mange oplever at der opstår akutte situationer med deres tænder uden for deres egen tandlæges åbningstider. Det kan være enormt frustrerende at have smerter i tænderne, da det påvirker en utroligt meget. Man kan hverken spise eller drikke noget, som derfor gør en træt og sløv. Men man kan heller ikke sove, da smerterne er så slemme. Det er derfor en ond cirkel, hvis man ikke har mulighed for at gå til tandlægen.

Derfor er det vigtigt med tandlægevagt, så man altid har mulighed for at gå til tandlæge, hvis der skulle opstå akutte problemer. Mange har dog svært ved at finde en tandlægevagt, da der generelt kun er almindelige åbningstider. Du behøver dog ikke lede længere, da Tandlægecenter Højbro Plads tilbyder tandlægevagt. Du kan derfor altid komme til tandlægen uanset tidspunkt eller dag. Det er derfor ikke afgørende om det er i weekenden eller på en helligdag, da de altid vil være klar til at tage imod dine henvendelser.

Denne tandlægevagt er enormt servicemindet og du vil derfor altid få en god behandling. De har gjort klinikken så behagelig som mulig, idet mange lider af tandlægeskræk. Der er dog intet at frygte, da denne tandlægevagt altid vil tilpasse sig dine smerter. Så hvis det gør ondt, vil der være plads til en pause. Du vil derfor altid være i første række, som er meget beroligende for en kunde.

Man har til tider oplevet at selve behandlingen sker hurtigt med smerter, idet der er andre kunder i kø. Det er meget stressende og ubehagelig for en kunde, som Tandlægecenter Højbro Plads, derfor har gjort noget ved. Så der er som sagt altid lagt ekstra tid oveni til den pågældende kunde, da intet skal foretages under stress.

Denne tandlægevagt kan anbefales til alle! Så det er bare at kontakte dem og gør dem til din foretrukne tandlæge – altid godt at være forberedt!