Min veninde vandt produkter fra Weleda og gav dem til mig

Jeg er blevet helt vild med alle produkterne i hudplejeserien fra Weleda. Jeg synes, de virker rigtig godt og jeg kan samtidig godt lide, at de er naturlige og en smule luksuøse.

Jeg kender til produkterne fra Weleda fordi min bedste veninde tilfældigvis vandt hele serien i en konkurrence, og var så flink at donere sin præmie til mig, fordi hun i forvejen havde en masse hudplejeprodukter af samme type, da hun kan få rimelig god rabat gennem sin kusine.

Faktisk beholdt min veninde kun de produkter, hendes mand og barn kunne bruge, og resten fik jeg, hvilket jeg selvfølgelig var meget glad for. Især kan jeg godt lide læbepomaden fra Weleda, som er den bedste læbepomade, jeg nogensinde har prøvet… ikke mindre. Jeg synes tit, at når jeg putter læbepomade på læberne, så går der næsten ingen tid, før mine læber igen er tørre. Jeg vil faktisk gerne give lidt ekstra for en læbepomade, når den virker så godt i forhold til de andre mærker, jeg har været vant til førhen.

Skriv et svar