Har du googlet dit eget navn? William Atak råder alle til det

Har du forsøgt at søge på dit eget navn på Google på det seneste. William Atak, ekspert i online omdømme, fortæller at mange allerede gør det, men der findes stadig en del af befolkningen, som ikke aner hvorvidt der ligger noget inkriminerende om dem på internettet.

Du kan ofte finde det ved at lave en grundig søgning på dit navn. Har du et meget almindeligt navn, kan du tilføje dit erhverv eller arbejdstitel til søgningen og dermed definere søgningen til, at bedre finde det du søger. William Atak er konsulent i Online Reputation Management og har haft en del kunder, der desværre har fundet et billede eller noget tekst, som de helst ikke vil have en fremtidig kæreste eller arbejdsgiver til at se, så derfor er de kommet til William Atak og ATAK Advertising & Marketing for at få hjælp til at få det fjernet.

William Atak var i tv2s Go’ Morgen Danmark for at fortælle om hans erfaringer med emnet. I dette indslag gav han adskillige gode råd til alle, der ikke havde så stor en viden omkring internettets omfang. Danmarks Statistik rapporterer at op mod 12% har fundet uønsket indhold i søgeresultaterne. Det er aldrig for sent at gøre noget ved det.

Skriv et svar