Jeg leder efter Zwilling knive til min datters køkken

Er der nogen, der ved, hvor jeg kan købe Zwilling knive til en god pris? Min datter er lige begyndt på kokkeuddannelsen, og jeg har lovet at hjælpe hende med at finde nogle gode knive til hendes køkken, og hun siger, at det mærke er det bedste, der er på markedet.

Her i weekenden var jeg inde ved en masse isenkræmmere, men de havde ikke den slags knive, desværre, så jeg fandt ikke nogle knive til min datter. Hun snakkede dog noget om, at hendes underviser, havde sagt, at der fandtes en hjemmeside, som solgte de knive.

Min datter siger, at de undervisere, hun har på skolen, alle anbefaler, at eleverne går ud og køber Zwilling knive til at have liggende derhjemme. Jeg er ikke sikker på, om det også er dem, de bruger på hendes skole, eller om det er nogle helt andre.

Jeg vil i hvert fald lige prøve at søge på nettet efter Zwilling knive og se, om jeg kan bestille nogle over nettet, så min datter kan få sine knive. Jeg selv mangler vist egentlig også nogle nye knive, og det kunne da være, jeg også skulle bestille nogle til mig selv.

Skriv et svar